Det er fatalt ikke at være en databaseret virksomhed

databaseret

Du har værdifuld data lige ved hånden, benyt dig af det og få toptunet servicen i virksomheden.

Kunder har aldrig haft så meget magt, som de har i dag. Alt styres af kunderne og som virksomhed kan det være svært at træde forkert, for det kan ende i dårlig omtale på sociale medier, Trustpilot, til kundens omgangskreds eller Ekstra Bladet – og det kan være fatalt. Kunder styres i dag primært af oplevelsen. 

Det viser sig, at virksomheder, som ikke kun reagerer, men faktisk forudser kundernes behov og laver relevante tilbud baseret på big data, klarer sig bedre end de virksomheder, der ikke gør. Transformer data til nye produkter, services, målrettet markedsføring osv., f.eks. ved brug af en SMS analyse.

databaseret

 

Hvordan skaber man den ultimative kundeoplevelse i en verden, som er domineret af digitale forbindelser? Som virksomhed har man efterhånden ikke noget valg – man skal møde kunden på deres premisser. Bliv opmærksom på dine kunders ønsker, behov, præferencer og tanker med U-COM’s SMS kundeanalyse. Med en SMS analysen, kan du spørge din kunde direkte og få data der kan analyseres og konverteres til optimerede løsninger/produkter og optimere servicen og markedsføringen.

sms kundeanalyse
Få f.eks. svar på hvordan servicen vurderes at være over tid. Dette kan hjælpe kundeservice med at effektivisere og optimere.

Hvad er en U-COM SMS kundeanalyse?

En kundeanalyse gennemføres efter nogle kriterier som er defineret i et samarbejde, og ofte indeholder;

  • Hvornår skal analyse sendes?
  • Hvor ofte skal en kunde modtage analysen, hvis de f.eks. kontakter firmaet flere gange?
  • Skal samtalen have et minimum, som f.eks. antal sekunder?

Det handler om at finde den rigtige løsning!

I samarbejde opsætter vi en spørgeramme, som indeholder det som virksomheden gerne vil have viden fra deres kunder omkring.

Analysen kan indeholde flere spørgsmål, og kan opsættes med et forskelligt design og indhold til forskellige afdelinger i virksomheden, alt afhængigt af formål og indhold i analysen.

Statistik

I samarbejde med virksomheden etableres statistik, med de svar og det  indhold der sendes ind i analysen. Statistikken kan opsættes og tilpasses virksomhedens ønsker og behov, så løsningen giver bedst muligt indhold og værdi. Statistikken leveres i Excel eller PDF, og kan sendes i et færdigt format i en e-mail, hvis det ønskes.

Kontakt os for et uforpligtende møde, og demonstration af løsningen. Det koster ikke noget og løsningen kan opsættes i en test periode, uden omkostninger udover SMS afsendelse.

Skriv en kommentar