Partnere

Enghouse Interactive

Enghouse Interactive er en komplet familie af velafprøvet og platformuafhængigt telefonisoftware, der leverer komplette og integrerede kommunikationsløsninger til private og offentlige virksomheder. Sortimentet dækker over omstillings-og fraværssystemer, gæstehåndtering, kontaktcenterløsninger, samt voicemail, IVR og stemmestyrede tjenester. Alle produkter har åbne grænsesnit, hvilket giver vores kunder mulighed for at integrere med sine andre IT forretningssystemer og stort set hvilken som helst telefoniplatform. Enghouse Interactive er idag dominerende i Sverige og markedsleder i Skandinavien med kontorer i Stockholm, Oslo, København, Gøteborg og Malmø. U-COM benytter Enghouse Interactive til integration med Exchange, Lotus Notes, Google Kalender og Groupwise, og til at binde kommunikationen sammen for både office og mobile brugere. Løsningerne i dag er ofte med 70 til 80% mobile brugere.​

Boost.ai

Boost.ai-rejsen startede i 2016 med et par norske kodere, der forsøgte at automatisere et par interaktioner for en lokal bank. I dag bruger denne klient den samme løsning til fuldt ud at automatisere 50 % af alle deres kundeservicebehov - inklusive telefonsupport. Boost.ai er "tech-first" og deres samtale-AI-platform producerer resultater, der afspejler deres dedikation.

Alcatel-Lucent

Alcatel-Lucent er en langsigtet partner for operatører, strategiske industrier, private og offentlige virksomheder over hele verden, og er en ledende innovatør inden for mobile og kablede net, IP- og optisk teknologi, applikationer og tjenester. Selskabet ejer Bell Labs, et af verdens førende forsknings- og innovationscentre, som står bag flere gennembrud, som har påvirket netværks- og kommunikationsindustrien. Alcatel-Lucent arbejder målrettet på at gøre kommunikation mere bæredygtig, mere økonomisk og mere tilgængelig, i tråd med visionen – Realizing the Potential of a Connected World. I kraft af at have aktiviteter i mere end 130 lande og en af de mest erfarne globale service organisationer, er Alcatel-Lucent en lokal partner med global rækkevidde. Selskabet omsatte for 14,4 milliarder Euro i 2012 og har hovedkontor i Paris.

Miralix

Miralix er en dansk softwarevirksomhed, som i mere end 23 år har hjulpet erhvervslivet med intelligent håndtering af kundekontakt. Vi tilbyder operatøruafhængige kundeserviceløsninger med kontaktcenter og omstillingsbord, der kan forbinde dine kunder med din virksomhed og gøre det nemt at yde endnu bedre kundeservice. Med vores løsninger får du frihed til at arbejde, hvorfra du har lyst. Vi gør det nemlig muligt at modtage kø-opkald og bidrage til virksomhedens kundeservice, uanset om du er på kontoret, på farten eller arbejder hjemme.​

Microsoft

U-COm er partner hos Microsoft. Microsoft udbyder f.eks. Teams, som er en samlet kommunikations- og samarbejdsplatform, der kombinerer vedvarende arbejdspladschat, videomøder, fillagring og integration med applikationer.

Ribbon

Ribbon hjælper verdens førende kommunikationstjenesteudbydere og virksomheder med at omfavne den næste generation af kommunikationsteknologier, herunder skybaseret kommunikation (cloud), Internet Protocol (IP), Session Initiation Protocol (SIP), Voice over LTE Long Term Evolution (VoLTE), Voice over Internet Protocol (VoIP), Unified Communications (UC), Web-baseret realtidskommunikation (WebRTC), Edge Computing, Software-defineret WAN (SD-WAN), Analytics, kommunikationsplatform som en tjeneste (CPaaS), applikationsprogrammeringsgrænseflader (API'er) og integreret kommunikation. Ribbon har mere end 20 års erfaring med at transformere og sikre netværk.

Cisco

Cisco udvikler, producerer og sælger hardware til netværk, software, telekommunikationsudstyr og andre højteknologiske tjenester og produkter. De var banebrydende for konceptet med et lokalnetværk (LAN), der blev brugt til at forbinde geografisk forskellige computere via et multiprotokol-routersystem.

Kaspersky

Kaspersky Lab er en verdensomspændende it-sikkerhedsvirksomhed, der blev stiftet i 1997. Kaspersky Labs dybe trusselsefterretnings- og sikkerhedsekspertise omdannes kontinuerligt til sikkerhedsløsninger og -tjenester til at beskytte virksomheder, kritisk infrastruktur, myndigheder og forbrugere i hele verden. Virksomhedens omfattende sikkerhedsportefølje omfatter førende endpoint beskyttelsesløsninger samt en række specialiserede sikkerhedsløsninger og -tjenester til bekæmpelse af avancerede og fremvoksende, digitale trusler.
Over 400 millioner brugere er beskyttet af Kaspersky Lab-teknologier, og vi hjælper 270.000 virksomhedskunder med at beskytte det, der betyder mest for dem.

HP

Hewlett-Packard Company, eller blot HP, er et stort internationalt it-firma baseret i Palo Alto i Californien, USA. Firmaet producerer hovedsageligt computere og printere, men sælger også
software og it-ydelser. HP har endvidere i den seneste tid solgt serversystemer baseret på Linux-firmaet Red Hat.