Vi bliver grønnere og grønnere…

U-COM’s Grønne Tiltag

Flere og flere virksomheder har fokus på, hvor de kan spare penge og samtidig bidrage til den grønne omstilling. Det samme gælder for U-COM A/S, og selvom vi er en forholdsvis lille virksomhed, kan vi sagtens være med til at investere i, at vores CO2 footprint mindskes.

I september 2020 flyttede vi fra lejede lokaler til eget domicil på Generatorvej 15 i Søborg. Vores tag er fyldt med solceller og det betaler faktisk al vores el i bygningen – faktisk producerer vi for meget ift. hvad vi bruger – hvilket kun er en fordel. Derudover har vi et gasfyr og som de fleste er klar over, så er dette ikke særligt grønt og ej heller økonomisk godt for bundlinjen.

Derfor har vi nu igangsat at få installeret luft til luft varmepumpe, som så vil bruge vores overskydende el, fra solcellerne, til at opvarme vores luft – hvilke resulterer i både en bæredygtig opvarmning og færre udgifter. Det er en investering, der tjener sig selv hjem på relativt få år pga. den lave pris og høje energieffektivitet.

Udover at tænke på el og varme, havde vi også andre idéer til et bedre indeklima og mere bæredygtige tiltag i vores nye domicil og installerede hurtigt en plantevæg, fik en hel masse store planter og skiftede til selvslukkende LED pærer med dagslyseffekt i alle rum.

Affaldssortering giver god samvittighed

Vi affaldssorterer, selvom vi ikke har spande til metal, pap, batterier m.m. på Generatorvej, så sørger vi for at køre diverse på genbrugsstationen – så har vi god samvittighed!

Skriv en kommentar